Running Lights 2012


Running Lights 2012

Running Lights 2012

Mitt, i modern tid, första och enda stads/asfaltslopp. Det kommer inte alls komma några ”stön & stånk & uj vad tråkigt”-adjektiv från min sida. Asfalt och väldigt platt bana är väl inte vad jag brukar bruka eller gilla men det här loppet var riktigt kul. I alla avseenden.

Hedlund som nämns i referattexten är en både bandy & löpkollega. Patrik Hedlund är namnet.

Tack vare jogg.se och att jag stundtals skriver små korta texter till mina rundor där så finns det ju bevarat på ett smidigt sätt, och för att slippa klicka vidare in dit så saxar jag in Running Lights 2012-loppet därifrån.

Från jogg.se:

13 oktober 2012 – 18:58
Träningstyp: Löpning – Tävling
Distans: 10,38 km
Tid: 46:21
Snitt: 4:28 min/km

Redigerade: km & tid till officiell sträckning & tid.
Garminen var på 46:31.

Hade inte tänkt ställa upp iår, blev sporrad av Hedlund under torsdagsbandyn. Om allt gick i lås med jakt o dyl så skulle han springa – och då jag med. Vi skulle höras av under lördagseftermiddagen ang. hur och om. Det blev start.

Kilometertider

Kilometertider

Så efteranmälning två timmar innan startskottet ungefär. Uppladdning med rester från ”fredagsmyset” under eftermiddagen + ett par riskakor, visste då inte att det skulle löpas, dock: magen höll 😀
Och vi höll även ett riktigt jämt tempo. Taktiken var ändå, som vi kom fram till i startfållan, att i början gå ut i ett fem-tempo. Men så långt bak vi stod och med så mycket folk blev första km’rarna ett riktigt kryssande, och tempot gick bra. Hedlund, du är bättre än du trodde 😉 Så gött att springa sida vid sida, god hjälp att hålla takten om vartannat. Det här var riktigt gött, och bra arrangemang. Och nu är jag hungrig. Senaste målet riktig mat, kan varit frukosten igår.

Sådärja, då är det bara att ladda för första bandymatchen imorgon. Mot Blåsuts juniorer, i ”skandalhallen” i vänersborg, ujuj vad det kommer gå undan.

Slut på information och text från jogg.se

Relaterade länkar: Running Lights och löpreferatet på jogg.se

/Anders