Lerum Vildmark 2016


”Bastubacken”
Sista backen är inget man skojar bort. Lägg till dryga 10kg på armarna på det!
img_8511

Rapport från jogg.se:

Löpning – Tävling

Har svårt att bryta traditioner och särskilt när det är goda traditioner. Sist jag sprang mer än 15km i sträck var nog Risveden i september, och det pga, som alla som ids läsa vad jag plitar ner, höftjävlarna.
Var egentligen mer inne på att ta det lika lugnt men anmäla mig till den lite kortare 11,1-banan idag, dock är traditionens makt för stor så tidigare i veckan, vid anmälning, blev det den långa banan. 5 av 5 starter & målgångar nu.
Höfter å skit då? Mycket bättre än jag vågade hoppas på. Tog dock rygg på folk som höll ett bra tempo för att inte jag själv skulle sabba kroppen som jag normalt gör. Höfter eller ljumskar högg inte till och tvingade mig till haltande löpning idag, det var mer ett lätt molande ont som höll sig i från nånstans 10-12 km till mål. Men med ett bra tempo så blev det inte sådär pissilla utan jag kunde faktiskt bara ha det rätt gött. Och en väldigt bra dag för löpning till skogs.
Otroligt gött var det.

Och till sist, supporten bestående av Disa, som sprungit 11,1 med sin mage, Líf och hennes farmor å farfar stod vid foten av sista backen upp mot mål, plockade med mig Líf så hon fick springa med i famnen upp till målsnöret. DET var tungt som fan men kul haha