Ett år senare…


En liten kortis i väntan på bebis. Börjar bli rastlös nu. Idag är det dock exakt en vecka kvar till BF och med snart 40 veckor bakom sig så bör man väl kanske ha tålamod nu när det är så nära…men ack nej. Tålamod finnes icke i överflöd i denna kropp! 😉 

Skönt att alltjämt känna sig förhållandevis stark i denna tålamodslösa och tunga kropp dock och kunna springa av sig lite.

Noterat i dagboken på jogg.se den 20 september 2016 efter 4,16 km lugn löpning. Samma dag cyklade jag ca 10 km i samband med besök på MVC och för att hämta/lämna Líf på förskolan, dagen efter cyklade jag ca 8 km (inkl lämna/hämta Líf) samt sprang dryga 3 km. Dagen därefter, den 22 september, kom hon. Lilla Alva. Då slapp den rastlösa kroppen och knoppen vänta mer.

September 2016

 

Idag, nästan ett år senare, konstaterar jag att det är en bra mycket kallare och gråare september i år än föregående år och att jag trots allt var mer aktiv då som höggravid än nu, som högst icke gravid! 😉 Nästan i alla fall. Det blev ju inga långpass i skogen då precis, men jag är ganska stolt över att jag kunde hålla igång så länge med såväl löpning som med att vardagscykla. Samma dag som Alva föddes cyklade jag ju ner med Líf till förskolan utan problem!

September 2017

 

Nåja. Idag blev det i alla fall en fin lite halvlång tur i skogen!

/dísa

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *