Anders och Risveden Terräng


Häromveckan blev Anders, som den veteran han är, intervjuad av Mattias Balkander angående sitt speciella förhållande till Risveden Terräng. Han reviderade svaren i flera omgångar för att de inte skulle bli för långa…men det är svårt att fatta sig kort om något man har mycket gott att säga om! 🙂 Ni kan läsa intervjun här:

Anders speciella förhållande till Risveden

Snart är det dags igen för sjöarnas och backarnas lopp! Den 9 september springer Anders sitt 7:e, jag mitt 3:e och Líf sitt 1:a Risveden Terräng!

Efterloppskänslor? RT 2015

Relaterade poster

  • 56
    Jag kanske inte borde nämna att jag i skrivande stund sitter på jobbet och bloggar…men jag har faktiskt rast och det var ju ändå här det hela började – i alla fall ”det hela” som jag tänkte skriva om idag: Risveden Terräng! När jag fick min lilla nytändning med löpning för…
    Tags: lopp, risveden, är, terräng, anders, september, springer, sjöarnas, backarnas
  • 52
    Namn: Hans Anders Malmström Ålder: Född -75 Yrke: Tekniker Klubb: uritf Jag har sprungit sedan…: Egentligen väldigt länge, men med olika fokus och mål, tyvärr ett par perioder utan löpning alls. Sedan 2008 har trenden varit stadigt uppåt med ingång till att börja springa i tävlingslopp under 2011. Varför löpning:…
    Tags: är, lopp

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *