Känn!


Kloka ord från en klok man, som vanligt!

Intervju med Markus Torgeby av Trailrunning Sweden!

Jag tror inte att vare sig jag eller Anders behöver tillägga något till detta. Gå in och läs, spring ut och känn!

Och för er som (av försåtliga skäl) inte orkade läsa hela föregående inlägg, långt och tungt som de må ha varit, så ville jag egentligen bara uppmuntra er att springa Karin Boyes Minneslopp nästnästa helg – eller när helst och var helst det passar er under september!

I övrigt känns det lite märkligt att jag nu är inne på min sista vecka som mammaledig. Nästa vecka börjar allvaret igen och jag kommer starta ett helt nytt kapitel i livet – ännu en gång! Studier och jobb, musik och kreativt skapande + löpning, så klart. Det är ju där jag hittar min näring för att orka!

Dags att bege sig ut på ett sedvanligt vardagsrutinsbarnvagnslöp innan de inte är så ”sedvanliga” längre…! 😉

/dísa

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *