Bamseloppet 2017


Tänk att det redan har gått ett år sedan Líf sprang sitt första lopp utanför magen!
Idag var det dock dags igen och Líf sprang ett varv runt dagis med sina kompisar och belönades med glass och medalj!
I sedvanlig ordning sprang hon dessutom de ca 2 km hem (varav 1 km är enbart uppför) från dagis också – trots dagens ca +25-27°C – så det blev en glass här hemma med.

Líf stoltserar med glass och medalj

Kanske blir det ett första Risveden Terräng för Líf i september likaså nu när de har infört en Knatteklass? Det är lite synd att det loppet går av stapeln samtidigt som vi är ute och springer dock…man vill ju vara med och heja! : )

Själv har jag sprungit 3 lite lugna pass med vagnen i veckan och börjar känna mig aningen mer på banan igen. Längtar efter långpass dock…2 mil i skogen…minst. Men, men.

/dísa

Relaterade poster

  • 51
    Ett perfekt lopp. I fler än ett avseende: Löpning i Bohusländskt landskap Sista långpasset inför BUM Skarpt läge att springa in den tänkta utrustningen Ultra Distans perfekt för både mig och Disa Inte så svårt val. Vi är inte anmälda ännu, men det skall vi i dagarna göra! Soteledens hemsida…
    Tags: är, km, lopp, ju, sprang, terräng
  • 50
    Borås Ultra Marathon - 87km terränglöpning mellan Göteborg och Borås. "Vem vill springa detta mer än jag?" - så löd tävlingsskaparens fråga inför BUM förra året. Då liksom nu var det en hel del som delade samma tanke. Iår var 120 löpare anmälda för start i Skatås för den långa…
    Tags: är, km, loppet

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *