Tionde av tolv


Oktober ja. Det blev ännu en bra månad. Ja, tyvärr får Dísa dra hela strået med att ta vara på en mat/sov/bajjmaskin hemma. Inte mycket jag kan göra, men jag har fått springa när det har funkat! Råkade få lägga ner lite löpning mot slutet av månaden pga någon skitförkylning så gav upp att öka på mängden för att nå 2000km, det får räcka med att komma upp i över den årliga dosen man önskar av över 1572km. Inte där ännu, men det skall allt till något rejält om det skulle skita sig nu. Långvarig sjukdom, skada eller dyligt. Det är väl det. För löpningen går faktiskt bra. Eller bättre och bättre, månad efter månad.

Så, sådan blev oktober:

V39: 21,9kmV40: 38,4km
V41: 40,7km
V42: 51,8km
V43: 37,3km

Månadssumman: 190,1

Totalt: 144,3km + 75,6km + 42,3 + 38,6 + 104,7 + 165,1 +169,5 + 169,3 + 163,7 +190,1 = 1263,2
Årsprognos: 1515,84
Snitt/månad t.o.m oktober: 126,3
Balans fågelvägen (årsprognos): -57km
Balans bilvägen (årsprognos): -485km

Ganska ojämt år, som sagt, sett till km/månad och därav en väldigt konstig kurva mot uppställda mål.
Oktober blev alltså den mesta månaden hittills. Och pga den nämnda förkylningen steg jag inte över 200km-strecket denna månaden, tyvärr. Det hade sett fint ut, men helt dum är man inte. Var något feberaktigt i kroppen så då sade jag stopp. En envis hosta som låg kvar i kroppen sprang jag lugnt bort.

En annan detalj är att jag skrev bort mig själv i förra inlägget när jag inte läste vad min egen statistik sade. Kollade blint på vissa siffror utan att reflektera över vad jag skrivit. Vad som är totalt fel i det inlägget, det är så uppenbart att jag inte ens ids nämna det. Är man uppmärksam, så är man…
Rättade till lite av vad jag missade i min ”iver” med ett tillägg till måluppsättningarna, det som står inom parantes i balansen = vad dom egentligen baseras på.
Nog om det.

November ser bra ut. Vädermässigt. Minusgrader och nederbörd. Alltså snö och is. Perfekt. Det lär inte hålla i sig alltför länge så här långt söderöver? Eller?

Vad jag kan se nu. Det är att fågelvägsmålet (som jag trodde var helt bortom räckhåll tidigare under året) bör uppnås strax innan julafton. Håller jag mig frisk och löpandes, då hoppas jag på ännu någon vecka tidigare!
Sedan är det nytt år…och samma mål tro?

/A

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *