Lycka till alla BUM100 miles-, 50 miles- och 45 k-löpare!!!


IMG_8118
Ja, vissa lopp ligger en ju lite varmare om hjärtat än andra…av olika anledningar.
Borås Ultramarathon är ett sådant. Och nu talar jag för både min och Anders del.

För två år sedan laddade Anders för fullt inför sitt första 50 miles lopp, men sitt andra ultramartahon med avslut i Borås i BUM’s regi. För ett år sedan laddade jag för fullt inför mitt första Ultramarathon i Svea Rike: BUM45 k, vilket kändes som en lagom distans sådär 8 månader efter förlossningen! 😉
Då öste regnet ner och ett kyligt maj gick mot sitt slut. Jag må ha frusit och sprungit i långärmat och till och med vantar under min lilla rutt, men jag kan bara föreställa mig hur det kändes för de hjältar som sprang 100 miles i ren geggamoja och iskall luft! Helt otroligt!!!

Ikväll är det dags igen och vädret verkar vara aningen mer tilltalande! Vi vill passa på att önska alla 100 miles-löpare LYCKA TILL i kväll och i natt och under dagen i morgon! Ni är helt otroliga!!!

Själva springer vi inte i år, men arrangemanget, banan och vår speciella koppling till just denna tävling gör att vi definitivt återkommer…kanske redan nästa år!? 😉

 

/dísa

Efter BUM 2013 avklarades. 45km mellan Hindås-Borås

Efter BUM 2013 avklarades. 45km mellan Hindås-Borås

 

BUM2014-Anders

Anders vid målgången BUM50 Miles 2014

 

Ca 10 km in i loppet

Dísa, 10 km in i loppet 2015

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *