Nej, vi har inte slutat springa… 4


….eller blogga. Vi har bara börjat på dagis.
Snoret rann redan efter första dagen på Líf (som förvisso var pigg ändå) och bacilluskerna var inte sena med att flytta in i Anders kropp och sedan även min lekamen.
Det är väl bara så det är. Punkt.

Snor, snor och lite mer snor....

Snor, snor och lite mer snor….

I övrigt har jag börjat jobba och innan feber, värk och snor och annat otyg tog över min kropp blev den nya rutinen kvällslöpning för min del. Och det är nog så det får bli just nu. Cykel till och från dagis och jobb +  ett rörligt arbete där jag knappt sitter en sekund (passar mig perfekt) gör ju att man håller igång trots att man kanske inte får till löpningen så som man vill. En liten tröst i snortider. Väldigt liten…men ändå.
I övrigt har lilltrollet dessutom fyllt 1 år! Tänk…ett år sedan den viktigaste dagen i vårt liv!
Grattis älskade lille unge!!!

Det gäller att börja i tid! Grattis på födelsedagen!

Det gäller att börja i tid! Grattis på födelsedagen!

En och en halv vecka till Risveden terräng 2015. Ett lopp vi ser fram emot av många anledningar, inte minst Anders som skall få veteranmedalj då han genomfört loppet alla 5 år i rad, men även då det ju var där vi träffades för första gången samt för att vi i år får sällskap av vår gode vän Johan som springer sitt första lopp! Grymt bra val av lopp att ställa upp i! Heja!!!

Dags att byta om och testa om kroppen tål en liten kvällstur!

Relaterade poster

 • 59
  2018 är det år Anders egentligen bör sammanfatta i detta medium. Det var han som sprang på riktigt - och det äntligen utan smärta! Båda hade vi i övrigt fullt upp med allt annat som detta år innebar; familjeliv, jobb, studier, rep, skivsläpp, spelningar om vartannat. Själv tappade jag all…
  Tags: är, springa, nya, år, jobb, dessutom, risveden, löpningen, springer, terräng

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Nej, vi har inte slutat springa…

 • Pernilla Andersson

  Men vilken sötnos ni har. Välkommen till bacilltiderna….de kommer och går i många år framöver. Men skam den som ger sig så har man sina friska tider och kan springa och njuta av egentiden man får.
  Lycka till på Risveden.

  • Dísa Ástriðardóttir Åhman Inläggsförfattare

   Ja, det är nog bara att acceptera! 😉 Men skam den som ger sig, som du säger! 🙂

 • Johan

  Sällskap och sällskap, ja i startområdet kanske ;P

  Varför inte börja med 18.7km terräng som första lopp hahaha, hmm verkar lite tokigt kanske, men ska bli kul, målet är att komma i mål, och helst inte allra sist. Sen får vi se!

  Se nu till att sätta feber och hosta på paus i en vecka eller två!

  • Dísa Ástriðardóttir Åhman Inläggsförfattare

   Du kunde inte valt ett bättre lopp att starta med, Johan! Risveden är helt klart ett av de vackraste loppen i Svea rike! 🙂 Du kommer definitivt att göra oss sällskap, i start/mål och på banan!
   Och ja…nu får det vara nog med baciller ett tag! 😉