Lerum Vildmark på lördag


Mindre än en vecka innan loppet, strax innan midnatt under sista anmälningsdagen, stämde vi av med Lífvakt och oss själva och bestämde oss för att springa Lerum Vildmark även i år! Tradition för Anders sedan Lerum Vildmark startade 2012, och tydligen blivande ”spontanlopp” för min del haha!  Förra året var vi dock än mindre förberedda och bestämde oss för att delta bara någon timme eller två innan start.

Lerum Vildmark 2014

Lerum Vildmark 2014

Anders var då alltjämt något sliten efter BUM50 miles, men genomförde 18 km utan större problem. Mäkta imponerande! Jag var gravid i slutet av vecka graviditetsvecka 28 och körde den kortare banan. Mitt spontana minne är gubben som armbågade mig i magen när jag sprang förbi…ja, ni kan ju tänka er vilken förnedring att bli omsprungen av en tjej – som dessutom är gravid! Hur som haver, så ser jag fram emot att testa långa banan i år!

Slutet av graviditetsvecka 28

Slutet av graviditetsvecka 28

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *