Lycka till i morgon alla Göteborgsvarvslöpare! 4


Ett stort lycka till alla ni som skall springa varvet i morgon! Ty ni är ju några stycken…ganska så många stycken om man tänker efter! Göteborgsvarvet slår ju rekord vad gäller antalet deltagare varje år känns det som och är världens största halvmarathon med över 64 000 anmälda löpare i år! Helt galet kul!

Efter Göteborgsvarvet 2010 var man ganska så bränd. Min katt Toke tröstar med lite vassa klor! ;)

Efter Göteborgsvarvet 2010 var man ganska så bränd. Min katt Toke tröstar med lite vassa klor! 😉

Trots att jag är född och uppvuxen i Göteborg har det dock blott blivit ett enda varv. Jag har emellertid varit anmäld sammanlagt 3-4 tillfällen tror jag, men blivit sjuk eller varit skadad och således inte kunnat/velat delta. För 5 år sedan, ni minns det där året då över 60 pers hamnade på akuten pga värmen, stod jag dock där på startlinjen (trots förkylning som just började släppa), tog mig i mål, brände mig rejält på ryggen och fick uppleva folkhavet osv och det räcker faktiskt för mig. Har man svårt för folksamlingar är ett lopp med 64 000 deltagare och ca 200 00o åskådare ingen folkFEST utan bara ångest haha. Och tycker man inte om asfalt behöver man ju inte ta upp en startplats på ett populärt lopp på just enbart asfalt som folk betalar dyrt och köar för att få delta i. Och så vidare.

Men jag är sjukt imponerad av alla ni som skall springa – rent psykologiskt hade det för mig varit en bra mycket tuffare utmaning att bara ta mig till Slottskogen i morgon än att springa en ultramarathon i terräng. Tur att vi alla är olika och att det finns lopp för alla smaker!  Så LYCKA TILL I MORGON!

Göteborgsvarvet 2010

Göteborgsvarvet 2010


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Lycka till i morgon alla Göteborgsvarvslöpare!

 • Pernilla Andersson

  Ja det är verkligen en upplevelse. Men jag gjorde mitt sista för 2 år sen. Min kropp tycker inte om enbart asfalt så jag har kommit till insikten att Göteborgsvarvet får klara sig utan mig och istället ska jag njuta av grus och natur desto mer :).

  • Dísa Ástriðardóttir Åhman Inläggsförfattare

   Kollade efter dig i resultatlistan Pernilla! 😉 Håll dig till skog och grus nu! Varvet är kul att ha bockat av och var ju ett kanonbra mål för dig häromåren! Det finns massor av roliga lopp i terrängen att spana in om man vill tävla – annars är det ju vardags-löpningen som är roligast och viktigast, enligt mig! 😉

 • Pernilla Andersson

  Jag fanns med i resultatlistan men sprang inte själv.
  Ja nu blir det skog och grus för hela slanten och bara njuta av naturen och fötternas egen fart.
  Tävlingar får komma framöver när ryggen mår bättre och humöret är på topp för det.
  Har ju dig på min ena axel i tanken när jag springer för att fånga inspiration och komma igång :).

  • Dísa Ástriðardóttir Åhman Inläggsförfattare

   Det låter som en bra plan! Vad gullig du är! Du inspirerar också skall du veta! 🙂