Líf och jag efter en 16-km tur med vagnen

Líf Askja 8 mánaða


Strax efter kl 17:00 på eftermiddagen, idag för exakt 8 månader sedan, hade vi kommit i mål…Anders, jag och vårt älskade lilla troll! Ett 38 veckor långt lopp kom till sin ände och med de sista krafterna tog vi oss igenom den tuffaste biten av hela äventyret. Dagen är oförglömlig. Och kommer så alltid att förbli.

Líf Askja og Anders 1 september 2014

Líf Askja og Anders 1 september 2014

I morgon, 8 månader och 1 dag senare, springer jag nästa lopp. Soteleden Terrängmarathon.
För ett år sedan var Líf med i magen och sprang i vackra Ranarike, idag får hon och pappa heja på vid sidan om.
I och med att jag inte hade fått en plats förrän nu alldeles häromdagen, så går jag in för att bara ha det riktigt gott i morgon. Vädret verkar lovande, naturen vet jag ju redan att är vacker och löpsuget är S T O R T! De senaste veckorna har ju träningen flutit på bra, så min förhoppning är att jag tar mig igenom loppet pigg och glad och blir än mer taggad inför BUM som stundar inom kort!

Líf och jag efter en 16-km tur med vagnen

Líf och jag efter en 16-km tur med vagnen

För ett bra tag sedan…ja, flera månader sedan…lovade jag att skriva om att komma igång med löpning efter graviditet. Jag intervjuade Eva Fridman och Tine Bishop och snart skall ni få ta del av dessa intervjuer samt få lite tankar och tips från mig som numera officiell mamma-/barnvagnslöpare haha! Troligen kör jag en liten tema-vecka med några tätare inlägg! Om någon vill att jag skriver om något speciellt eller har några frågor redan nu så får ni gärna höra av er i kommentarsfältet eller via meddelande/mail!

Dags att packa väskan inför morgondagen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *