Man hittar grejer när man försöker röja lite i lådor mm inför en flytt! En hög nummerlappar väckte goda minnen igår!

Två röda löpare i januari


Man hittar grejer när man försöker röja lite i lådor mm inför en flytt! En hög nummerlappar väckte goda minnen igår!

Man hittar grejer när man försöker röja lite i lådor mm inför en flytt! En hög nummerlappar väckte goda minnen igår!

Det blir inte alltid som man hade tänkt sig, sammanfattade vi på sätt och vis båda vårt 2014.
Det blir inte alltid som man hade tänkt sig, inleder vi även vårt 2015…dock inte i lika positiv anda denna gång då det inte är ett plus på en sticka som ger oss skjuts in i framtiden och stormar till det lite inombords.

Det som inte blir riktigt som vi tänkt oss är väl snarare löpningen. Bland annat.
Just nu står vi inför ytterligare en flytt, en efterlängtad sådan så sett då det vi lämnar inte har varit det bästa och då det vi möter i alla fall kommer att bli aningen större och rymligare, inte ha fukt- och mögelproblem, ligga närmare naturen och på så vis bjuda in till mer variation och nya löpstigar, och även ta oss närmare Anders jobb, föräldrar och ena syster med familj…men samtidigt just en flytt med allt vad det innebär.
Således sitter jag här och nattsuddar…tankarna rusar och nätterna blir vakna och långa. Líf sover, tack och lov, men inte jag.
Vad jag hade behövt är ju ett rejält långlöp haha, men det går helt enkelt inte att få till just nu och det har jag accepterat. Det samma kan jag nog säga om Anders, i alla fall när det kommer till behovet av att rensa tankarna och få allt det som just löpningen ger, men inte heller han har lätt att få till löpningen när jobb, rep, spelning och annat skall klaras av först.
Vi får helt enkelt ligga lite lågt ett tag och kanske kommer att vara lite mer frånvarande från bloggen likaså.

De kommande veckorna innebär kaos och just nu längtar jag mer än någonsin till mitten av april, då allt är över och vi kanske har börjat komma i ordning mer i vårt nya hem, vårsolen tittar fram och värmer upp, grönskan kommer åter och detta ligger bakom oss! Ja, det var ju det där med att alltid längta efter ”sen”…

Hoppas att ni som läser kommit i ordning igen efter eventuella jul- och nyårsledigheter, att ni sover gott och att stormarna Svea och allt vad de heter inte hindrat er från att besöka löparspåren i skogen!

Nu skall jag dricka upp resten av mitt kamomillte och sen gör jag ett nytt försök till att sova.

/dísa

Ps…titeln ja; den syftar till de två röda löpare som stått för årets skrala julpynt och alltjämt ligger kvar på borden. Viker ihop dem i morgon (eller ja, tekniskt sett idag) och hoppas på att de kommer att göra sig finare i ett mer trivsamt boende om ett år igen!

5 januari

5 januari

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *