”Have I gone mad?”


”You’re entirely bonkers. But I’ll tell you a secret. All the best people are…”
Alice in Wonderland, Lewis Carroll

Knappt hemkommen från USA, snart på väg till nästa äventyr på Island och planerar och drömmer redan för framtida strapatser. Ja, det är nog något smått rubbat med löpare…eller så är det helt enkelt bara så man funkar när man brinner för något! Vem ifrågasätter en golfare som åker jorden runt för att testa olika banor, en bergskättrare som drömmer om olika toppar världen över eller en soldyrkare som inte kan vara utan sina Spanska sandstränder? Passion är passion! Så enkelt är det.

Redan när jag lämnade Portland bjöds jag in – med familj – på återbesök. En resa jag gärna vill göra och är ganska så säker på att Anders också vill hänga med på. Dock kunde jag ju inte låta bli att kolla upp om man kan kombinera spelning/festival med lite löparupplevelser vid nästa tillfälle…och vilka lopp det fanns uppe i North West! Inte minst detta lopp lockade till sig både mina och Anders ögon på datorskärmen igårkväll:

Mt Hood 50

Polen 2013

ZŁOTY PÓŁMARATON 21 KM, 2013

Vackert värre!!! 

Börjar man bara söka lite, så finns det dock fantastiska lopp världen över! Redan förra året kombinerade löpning i Karpaterna då jag ändå var nere och spelade i Tyskland och hade vägarna förbi södra Polen och i regel brukar jag söka efter aktuella lopp på Island om jag skall dit en sväng någon gång under året.
Och ja…vi tittade faktiskt på om det fanns något kortare lopp som kunde passa mig där uppe nu – bara för att! Tyvärr tycktes det bara finnas asfaltslopp som passade in under de datum vi är där, vilket kanske inte är så lockande i min värld, men jag skall kolla en sväng extra innan vi åker! 😉

Det är inte alla som har lyxen att kombinera resor med familj och nöje – och det är nog tur för oss båda att vi har samma intressen på så många plan, jag och Anders haha!

Relaterade poster

 • 66
  Namn: Hans Anders Malmström Ålder: Född -75 Yrke: Tekniker Klubb: uritf Jag har sprungit sedan…: Egentligen väldigt länge, men med olika fokus och mål, tyvärr ett par perioder utan löpning alls. Sedan 2008 har trenden varit stadigt uppåt med ingång till att börja springa i tävlingslopp under 2011. Varför löpning:…
  Tags: är, lopp
 • 63
  Med bara några dagar kvar till BUM50 Miles är det ju inte mer än rätt att grilla Anders lite! Så jag tänder grillen och eldar på med lite formfrågor! Jaha, så det är såhär du gör för att även få lite fart på min dåliga postningsfrekvens här? Smart :) (jag…
  Tags: är, lopp
 • 58
  Namn: Dísa Ástriðardóttir Åhman Ålder: Född 1983 Yrke: Leg Dietist Med Mag Klubb: U.R.I.T.F Jag har sprungit sedan...: Till och från sedan jag var liten. Började träna orientering redan på lågstadiet och friidrott i mellanstadiet och har sedan dess sprungit mer eller mindre kontinuerligt, dock olika distanser och mer eller…
  Tags: är, lopp
 • 57
  2014. Det är  mer eller mindre ohyfsat att inte göra sitt till alla årskrönikor, reflektioner eller framtidsmål när kalendern visar sista december 2014. Mig, Anders, har ni inte hört av här på länge. Och hur ska jag kunna förklara varför det blivit så på ett enkelt sätt? Motivationsbrist? Nej. Skrivkramp?…
  Tags: är, lopp

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *