10,6 km

Lerum Vildmark 2014


Lerum Vildmark

Lerum Vildmark

Grön slinga = 10,6 km Grön + Röd slinga = 18 km

Grön slinga = 10,6 km Grön + Röd slinga = 18 km

Tidigare i veckan bestämde vi oss lite hastigt och lustigt för att vi nog skulle springa Lerum Vildmark idag, lördag. Ett lopp Anders brukar springa, som (på sätt och vis) ligger i närområdet och dessutom utspelar sig i en otroligt vacker miljö (Härskogen) med härlig terräng som både utmanar och underhåller på alla sätt och vis. Utöver detta finns det flera olika distanser att anmäla sig till (18 km, 10,6 km, 5 km och knattedistanser), är finfint arrangerat av IK Lerum Friidrott och Lerum SOK och ligger just i år väldigt bra i tiden för både mig och Anders med tanke på lilltrollet (är nu i graviditetsvecka 28, men i övermorgon går vi in i vecka 29…snacka om att man fick en hel del blickar där ute i såväl start som mål liksom ute i spåret) i magen och kommande tävlingar!

Banprofil

Banprofil

Loppet var emellertid fulltecknat när vi tänkte anmäla oss i veckan, så vi chansade och svidade om efter en något utdragen morgon i morse och åkte till startområdet med hopp om att de extraplatser som skulle finnas tillgängliga inte var fulltecknade. Hade de varit det, så hade vi sprungit någon annan stans i närheten eller åkt till Skatås eller liknande var tanken.
Ni som följer oss på jogg, Twitter eller Instagram har vid det här laget förstått att platser fanns och att vi tog oss i mål båda två! 🙂

18 km

18 km

Vi skriver, som vanligt, var sin lopprapport inom en snar framtid och berättar mer om hur det gick och våra upplevelser! Kortare sammanfattningar kan ni hitta på jogg.se (se länkar till våra sidor längst ner på sidan).

Trevlig lördagskväll allihop och tack Lerum Vildmark för en grym upplevelse idag! 🙂

/dísa

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *