Nervös väntan…BUM 2


Den lilla frukosten är i magen, koppen kaffe snart slut, väskorna i princip färdiga & nervositeten träder fram mer och mer… vaknade med lite skallebank, det hoppas jag bara är sömnbrist, för det har blivit lite väderkänslig sömn det senaste. Varmt och ”dagarna införnervös” gör sitt.

Jag kommer återkomma med reflektioner såklart, och även plita ner hur maj månad har tett sig, för under denna månad har jag inte haft ro att skriva ner uppladdningen eller allt som hänt runtomkring. Det blir mer utförligt om det snart.

För nu kan jag säga att jag visst gjort som jag brukar inför lopp. Rödbetsjuiceladdat (fast lugnade mig med det idag -loppdagen-), försökt sova mer riktigt, nästan normal frukost – idag skippade jag mjölkprodukter, läs ostkaka.

Vädret verkar bli väldigt snällt för ett långlopp.

Ja, nu är det snart upp till bevis helt enkelt. Jag är laddad!!

/Anders


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Nervös väntan…BUM