Mellanlandning i nytt boende 1


Efter sju svåra veckor och bedrövelser är vi i femtioelfte timman och en liten detalj kvar innan vi helt och hållet har lämnat över våra två tidigare bostäder och officiellt har bytt till gemensamt boende. Tufft har det varit men vi har fått väldigt god hjälp. Tror inte vi kan tacka nog för detta!
Men ni alla inblandade skall veta ni räddat oss från hopplöshetens rand! Tack!!

Träningsmässigt har det fortsatt varit tungt. Dock har flytten gjort att avståndet till jobbet blivit längre, för min del inte omöjligt långt för att cykelpendla. Två mil per dag på en trög cykel. Jag kallar det, som Linus benämner, ankträning. Vad det är?
Jo, studera en anka som simmar i en sjö, över ytan (läs registrerad träning) går det lugnt tillväga utan ansträngning och utan att ansträngningen syns, men under paddlas det rejält, utan att någon ser (läs fuskträning). Kontentan är alltså att jag får fuskträning, till trots. Eller tack och lov. Trots alla svordomar inombords så blir det en rejäl skjuts i att hålla konditionen uppe.
Planeringen framöver får vi se, förhoppningen är att åka kollektivt till arbetet om morgnarna och springa hem vid arbetets slut. Till viss del fuskträning. Varför jag inte planerar tvärtom, eller löpning både på morgon och eftermiddag handlar om ren välvilja mot kollegor – duschmöjligheten på jobbet sträcker sig till en kallvattenslang i verkstadsdelen.

Det börjar närma sig BUM. Och ett par lopp före loppet-lopp har smugit sig fram och in i planeringsdelen för oss. Jag eller Dísa kommer återkomma väldigt snart angående dessa. Men vi kikar mot Skatås i början av april och Bohuslän i början av Maj.

/Anders


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Mellanlandning i nytt boende